Kattenpension

Sinds de zomer van 2016 vangen wij ook katten op in ons pension.

In 2022 hebben wij het uitgebreid met één 2 huiskamer en buitenren erbij. Wij hebben in ons pension nu plaats
voor max 20 katten. Wij streven er naar uw kat een stressloos en fijn verblijf te geven in ons
pension tijdens uw afwezigheid, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Het Verblijf

De aanbouw van het kattenpension is voorzien van vloerverwarming en een buitenren. De katten kunnen zelf de ren in lopen wanneer zij dit wensen. Alle belangrijke zaken zijn aanwezig voor de verzorging van uw kat. Zo houden wij het verblijf en de kattenbakken goed schoon en zorgen wij voor kattenbrokjes en vers water. Indien uw kat thuis extra vlees krijgt, kunt u dit zelf meebrengen. Katten met een speciaal dieet zijn ook welkom bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw kat in een apart verblijf kan eten.

Alle katten die in ons pension verblijven, moeten voorzien van van volledige inentingen tegen katten en niesziekte.

Wij vragen u dan ook het inentingenboekje mee te nemen. De kat dient ook behandeld te zijn tegen teken, wormen en vlooien. Wij maken graag goede afspraken met onze klanten en vinden het belangrijk om u goed voor te lichten.

Wilt u een plaatsje reserveren voor uw kat? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Kattenpension Plukkie voldoet aan alle eisen van het honden- en kattenbesluit. wanneer zij bij ons verblijft.

Hondenpension en trimsalon Plukkie voldoet aan alle eisen van het honden- en kattenbesluit. Wilt u een plekje reserveren voor uw hond? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Tarieven kattenpension

Per dag:
€ 9.- per kat

Voor de 2e en elke volgende kat geldt per dag:
€ 8.- per kat